Να στείλετε μήνυμα
Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd
Σπίτι >
Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Όλα τα προϊόντα
Αφήστε ένα μήνυμα

Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd

Για να είναι μια επιχείρηση ανοξείδωτου που παρέχει τη μιας στάσης υπηρεσία για να ικανοποιήσει αμέσως τις απαιτήσεις των πελατών

Guangdong η μεγάλη υλική Co. μετάλλων, ΕΠΕ, καθιερώνει μια μεγάλη πλατφόρμα υπηρεσιών ανοξείδωτου περιεκτική ενσωματώνοντας τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, proces
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Brands: Μεγάλο μέταλλο
Αριθ. των υπαλλήλων: 301 -~500 People
Ετήσια πωλήσεις: 100000000-200000000
Έτος που καθιερώνεται: 2018
PC εξαγωγής: 50% - 60%
Εισαγωγή

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Η Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd, δημιουργεί μια μεγάλη πλατφόρμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών από ανοξείδωτο χάλυβα που ενσωματώνει το διεθνές εμπόριο, την επεξεργασία, την αποθήκευση και τις υπηρεσίες μεταπώλησης,με έξι θυγατρικές ως εξής:,

 

Foshan Hermes Steel Co., Ltd.

 

Foshan Sunray Steel Co., Ltd.

 

Foshan Ribo Stainless Steel Co., Ltd.

 

Guangdong Tonghe Stainless Steel Co.Ltd

 

Changsha Hongshun Stainless Steel Co.Ltd

 

Η Huaihua Hongshuo Stainless Steel Co.Ltd.

 

 

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Foshan Liyuan Metal Trading Center, το οποίο είναι μια μεγάλη περιοχή διανομής και εμπορίας ανοξείδωτου χάλυβα στη νότια Κίνα,με βολική μεταφορά και ώριμες βιομηχανικές εγκαταστάσεις υποστήριξηςΠολλοί έμποροι συγκεντρώθηκαν γύρω από το κέντρο της αγοράς συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της θέσης της αγοράς με ισχυρές τεχνολογίες και κλίμακες των μεγάλων χαλυβουργείων,Η Guangdong Grand Metal παίρνει πλήρη πλεονεκτήματα στον τομέα της διανομής και ανταλλάσσει γρήγορα πληροφορίες αγοράςΜετά από περισσότερα από 10 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, η Guangdong Grand Metal δημιουργεί επαγγελματικές ομάδες διεθνούς εμπορίου, μεγάλων αποθηκών, επεξεργασίας και υπηρεσιών μετά την πώληση,παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες εμπορίας εισαγωγής και εξαγωγής ανοξείδωτου χάλυβα στους διεθνείς πελάτες μας με γρήγορη ανταπόκριση, σταθερή ανώτατη ποιότητα, ισχυρή υποστήριξη μετά την πώληση και εξαιρετική φήμη.

 

Η Guangdong Grand Metal διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, που καλύπτουν περιτυλίγματα από ανοξείδωτο χάλυβα, φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, ράβδους από ανοξείδωτο χάλυβα,Σύρματα από ανοξείδωτο χάλυβα και εξατομικευμένα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, με κλάσεις χάλυβα 200 σειράς, 300 σειράς, 400 σειράς, συμπεριλαμβανομένης της επιφανειακής επιφάνειας όπως το NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, NO.4Εκτός από την ικανοποίηση των ατομικών αναγκών των πελατών μας, παρέχουμε επίσης εξατομικευμένο 2BQ (υλικό σφράγισης), 2BK (8K επεξεργασία ειδικό υλικό) και άλλο ειδικό υλικό,με προσαρμοσμένη επεξεργασία επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένου του καθρέφτη, άλεση, αμμοκροτήση, χαρακτική, ανάγλυφη, τυποποίηση, επικάλυψη, 3D λέιζερ, αντίκες, αντι-αποτυπώματα, PVD κενό επικάλυψη και υδατοεξόρυξη.Φόρμα κάλυψης, συσκευασίας και πλήρους συνόλου εμπορικών υπηρεσιών εισαγωγής ή εξαγωγής.

 

 

Η Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd. με πολυετή εμπειρία στον τομέα της διανομής ανοξείδωτου χάλυβα, ακολουθεί τους στόχους της επικέντρωσης στον πελάτη και του προσανατολισμού στην εξυπηρέτηση,συνεχώς οικοδόμηση μιας επαγγελματικής ομάδας πωλήσεων και υπηρεσιών, παρέχοντας επαγγελματικές λύσεις για την ικανοποίηση των διαφόρων απαιτήσεων των πελατών μέσω άμεσης ανταπόκρισης και τελικά την επίτευξη της ικανοποίησης των πελατών για να αντανακλούν την αξία της επιχείρησής μας.Η αποστολή μας είναι να είναι μια εταιρεία από ανοξείδωτο χάλυβα που παρέχει μια εξυπηρέτηση για να ικανοποιήσει άμεσα τις απαιτήσεις των πελατών.

 

 

Στη διαδικασία παροχής πελατών με ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για πολλά χρόνια, έχουμε σταδιακά καθιερώσει τη δική μας εταιρική κουλτούρα.Ο αλτρουισμός και η επιμονή είναι οι επιδιώξεις όλων των υπαλλήλων της Grand Metal..

 

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Υπηρεσία

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι οι πρώτες ύλες από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένων των κυλίνδρων, των φύλλων και των επιφανειακών τελειών.με πλάτος 20 mm-1250 mm και πάχος 0Η επεξεργασία της επιφάνειας της πλάκας περιλαμβάνει: καθρέφτη, επικάλυψη χρώματος PVD, βούρτσα, αμμοβόληση, χαρακτική, σφράγιση, ανάγλυφη, αρχαίο 3D λέιζερ, λαμινάρισμα, AFP κλπ.Τα εκτεταμένα προϊόντα περιλαμβάνουν:: λωρίδα από ανοξείδωτο χάλυβα, κύκλος από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα, επιφάνεια πλακιδίων από ανοξείδωτο χάλυβα κλπ.

 

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε υπηρεσίες κοπής, κοπής, λαμινοποίησης και υποστήριξης του εμπορίου εισαγωγών και εξαγωγών.

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Επαγγελματική ομάδα πωλήσεων

 

Είμαστε εξοπλισμένοι με επαγγελματικές ομάδες πωλήσεων με εμπειρία εξαγωγής άνω των 15 ετών, γνωρίζοντας καλά τα χαρακτηριστικά του ανοξείδωτου χάλυβα, παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσία.

 

 

ΥΠΕΡΙΚΗΣ ποιότητας προϊόντα

 

Έχουμε καθιερώσει στρατηγικές σχέσεις συνεργασίας με πολλές διάσημες επιχειρήσεις ανοξείδωτου χάλυβα.Έμπειρη ομάδα QC πραγματοποιούν επιθεώρηση για όλη την επεξεργασία και να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα του προϊόντος, αυξάνοντας την αναλογία των προϊόντων πρώτης κατηγορίας.

 


ΕΠΙΠΟΔΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

 

Είμαστε σε θέση να αναλύσουμε βαθιά για την αγορά ανοξείδωτου χάλυβα και να συμβουλεύσουμε τους πελάτες να αγοράσουν εγκαίρως βασιζόμενοι στους πλεονεκτήματα πόρων των εργοστασίων χάλυβα, υποστηρίζοντας τους πελάτες με ανταγωνιστική τιμή.

 

 

Υπηρεσία μίας στάσης

 

Δεν μπορούμε μόνο να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εξαγωγής, όπως το σχεδιασμό του προϊόντος, την επεξεργασία, την αποθήκευση, τη συσκευασία, την εφοδιαστική και την τεκμηρίωση,αλλά και να υποστηρίξει την εξυπηρέτηση προσαρμογής έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να κατανοήσουν καθαρά την πρόοδο των παραγγελιών και να λάβουν τα αγαθά εγκαίρωςΗ ικανοποίηση των πελατών είναι η αδιάκοπη επιδίωξή μας.

 


ΕΛΓΙΚΟΙ όροι παράδοσης

 

Υποστηρίζουμε ταυτόχρονα και μελλοντικά δεδομένου ότι τα προϊόντα μας είναι πάντα σε απόθεμα.

 


Γρήγορη ανταπόκριση

 

Είμαστε 24/7 φιλική υπηρεσία σε απευθείας σύνδεση, απαντώντας στους πελάτες αμέσως με επαγγελματικές λύσεις.

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Ιστορία Ανάπτυξης του Ιδρυτή

 

Ο κύριος Σάιμον, ο πρόεδρος της εταιρείας Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd. με το πάθος του για τις επιχειρήσεις ανοξείδωτου χάλυβα,είναι βαθιά εμπλεκόμενη στον τομέα του ανοξείδωτου χάλυβα και συνεχίζει να αγωνίζεται για να αναπτύξει την Guangdong Grand Metal σε μια κορυφαία εταιρεία στην βιομηχανία ανοξείδωτου χάλυβα.

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

1.Αρχή

 

Το 2007, ιδρύθηκε η Foshan Saipeng Stainless Steel Co., Ltd.

Ο κ. Σάιμον συνδύασε το ηλεκτρονικό εμπόριο με το παραδοσιακό εμπόριο ανοξείδωτου χάλυβα, ξεκινώντας το ταξίδι της επιχείρησης ανοξείδωτου χάλυβα.

 

 

 

2.Αύξηση

 

1) Το 2009, ιδρύθηκε η Foshan Runding Metal Products Co., Ltd.

 

Μετά από 3 χρόνια συσσώρευσης στο πεδίο του εμπορίου, η εταιρεία βαθμιαία εμβαθύνει τα κανάλια πωλήσεων, επεκτείνοντας τους εγχώριους τελικούς πελάτες καθώς και τη βιομηχανία εξατομικευμένων προϊόντων.

 

 

2) Το 2010, ιδρύθηκε η εταιρεία Foshan Hermes Steel Co., Ltd.

 

Η εταιρεία επέκτεινε περαιτέρω και καθιέρωσε στρατηγική συνεργασία με πολλά εγχώρια εργοστάσια χάλυβα, με επίκεντρο την καινοτομία επιφάνειας από ανοξείδωτο χάλυβα,παροχή στους πελάτες ποικιλίας χρωματικών φύλλων από ανοξείδωτο χάλυβα και εμβάθυνση της διεθνούς αγοράς προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα.

 

 

(3) Το 2011, ιδρύθηκε η εταιρεία Foshan Ribo Stainless Steel Co., Ltd.

 

Η εταιρεία κατείχε έκταση άνω των 8.000 τετραγωνικών μέτρων, με τη στρατηγική συνεργασία με εργοστάσια χάλυβα, με την ικανότητα να ολοκληρώσει περισσότερα από 20.000 τόνων αποθήκευσης κυλινδρικών συσσωρευτών από ανοξείδωτο χάλυβα, διατομεακή επεξεργασία, επεξεργασία με κοπή για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών επεξεργασίας των πελατών και για τον περαιτέρω έλεγχο της πρώτης κατηγορίας των εξαγωγικών προϊόντων.

 

 

3.Βελτίωση

 

1) Το 2018, η Guangdong Hongwang Import & Export Co., Ltd.Η Guangdong Hongwang ιδρύθηκε σε στενή συνεργασία με τον όμιλο Hongwang.

 

(2) Το 2019,Το τμήμα εγχώριας αγοράς είχε δημιουργήσει περιφερειακές υπερ-αγορές για τα προϊόντα Yinchuan, Xi'an, Hohhot, Urumqi, Chengdu, Changsha, Xiamen, Foshan και άλλα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα χρώματος,με όγκο πωλήσεων άνω των 10Χιλιάδες τόνοι το μήνα.

 

3) Το 2022, ιδρύθηκε η Guangdong Tonghe Stainless Steel Co., Ltd.

Η Guangdong Tonghe συνέχισε να επεκτείνει τις εγχώριες περιφερειακές αγορές της με εξατομικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα.

 

 

4.Ένα νέο ταξίδι

 

Το 2022, η Guangdong Hongwang Import & Export Co., Ltd. τερμάτισε τη συνεργασία με τον όμιλο Hongwang και άλλαξε το όνομά της σε Guangdong Grand Metal Materials Co., Ltd.

 

Με το εμπορικό σήμα Grand Metal, η Guangdong Grand Metal Materials Co., Ltd. μεταφέρθηκε στο νέο γραφείο στο Liyuan, πόλη Foshan,παραμένοντας πιστοί στην αρχική μας φιλοδοξία και συνεχίζοντας την ανάπτυξη της επιχείρησης ανοξείδωτου χάλυβα.

 

Όλο το προσωπικό της Grand Metal θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και να καινοτομεί και να δημιουργεί περισσότερη επιτυχία υπό την ηγεσία του προέδρου Simon!

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η ομάδα μας

Δυνατός κατασκευαστής διακοσμητικών φύλλων από ανοξείδωτο χάλυβα


Η Grand Metal είναι ένας έμπειρος και ισχυρός κατασκευαστής που ειδικεύεται σε εξατομικευμένα προϊόντα διακοσμητικών πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα για αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά έργα.Η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς επαγγελματίες υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων σχεδιαστών, τεχνικών μηχανικών, επαγγελματιών τεχνικών και έμπειρου προσωπικού του εξωτερικού εμπορίου. Our products offer premium quality as we machine our stainless steel sheet products with high precision and have a wide range of versatility and a wide range of styles and designs to meet different project requirementsΒοηθάμε να βελτιωθεί το στυλ των χώρων με προσαρμοσμένες λύσεις.

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας έχει εργαστεί σε πολλά αναγνωρισμένα εμπορικά έργα και έχει βοηθήσει στην κατασκευή ενός ευρέος φάσματος από ανοξείδωτο χάλυβα επένδυση φύλλα, στέγες, διαχωριστικά, οροφές,Σιδηροτροχεία και άλλα μεταλλικά έργα προσαρμοσμένα σε εμπορικές ανάγκες.


 

Το λογικό πρόγραμμα παραγωγής και η διευθέτησή μας εξοικονομούν πολλές ανησυχίες για την επιχείρησή σας, εγγυώνται σε μεγάλο βαθμό την έγκαιρη παράδοσή σας και σας βοηθούν να συντομεύσετε την περίοδο κατασκευής.Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανάγκες, παρακαλώ κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να μας στείλετε την ερώτησή σας και να μας πείτε για το έργο σας, η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας θα προσπαθήσει να σας απαντήσει εντός 24 ωρών.Επικοινωνήστε μαζί μας

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Application

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


 

 

 

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

 

 

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3


 

 

 

 

ΚΙΝΑ Guangdong Grand Metal Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ

86-13516572815
NO.13-17 3$ο πάτωμα, κτίριο γραφείων 2, περιοχή Χ, εμπορικό κέντρο μετάλλων Liyuan, πόλη Chencun, περιοχή Shunde, Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε