Πώς να προσαρμόσει τα σχέδια στα πιάτα ανοξείδωτου μέσω της χαρακτικής

August 29, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να προσαρμόσει τα σχέδια στα πιάτα ανοξείδωτου μέσω της χαρακτικής

Η προσαρμογή των σχεδίων στα πιάτα ανοξείδωτου μέσω της χαρακτικής περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση των συγκεκριμένων εργαλείων και των τεχνικών. Εδώ είναι τα γενικά βήματα:

 

 

 

Προετοιμασία:

 

 • Λάβετε το πιάτο ανοξείδωτου: Εξασφαλίστε ότι έχετε ένα αρκετά μεγάλο πιάτο ανοξείδωτου για να προσαρμόσετε το σχέδιό σας.
 • Σχεδιάστε το σχέδιο: Δημιουργήστε το σχέδιο συνήθειάς σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό με την βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμού (CAD). Μετατρέψτε το σχέδιο σε ένα διανυσματικό σχήμα για τη χαρακτική.

 

 

 

Εξοπλισμός χαρακτικής:

 

 • Μηχανή χαρακτικής: Θα χρειαστείτε μια μηχανή χαρακτικής που σχεδιάζεται για τη χαρακτική στο ανοξείδωτο και άλλα μέταλλα.
 • Εργαλεία και λύση χαρακτικής: Επιλέξτε τα κατάλληλες εργαλεία και τη λύση χαρακτικής βασισμένη στο σχέδιό σας και τα χαρακτηριστικά του ανοξείδωτου.

 

 

 

Διαδικασία χαρακτικής:

 

 • Προετοιμασία επιφάνειας: Πρίν χαράζει, εξασφαλίστε ότι η επιφάνεια του πιάτου ανοξείδωτου είναι καθαρή και χωρίς πετρέλαια ή ακαθαρσίες. Χαρακτηριστικά, το οινόπνευμα ή άλλα προϊόντα καθαρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
 • Εισάγετε το σχέδιο: Εισάγετε το σχέδιο σχεδίου στο λογισμικό ελέγχου της μηχανής χαρακτικής.
 • Καθορισμένες παράμετροι: Στο λογισμικό ελέγχου, διαμορφώστε τις παραμέτρους χαρακτικής, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας εργαλείων, του βάθους, και της πορείας. Αυτές οι παράμετροι θα ποικίλουν ανάλογα με το υλικό και το σχέδιό σας.
 • Χαράξτε: Αρχίστε τη μηχανή χαρακτικής για να χαράζετε το πιάτο ανοξείδωτου σύμφωνα με το σχέδιό σας. Ο χρόνος και το βάθος χαρακτικής θα ποικίλουν βασισμένος στο σχέδιο και την απόδοση εξοπλισμού σας.

 

 

 

Καθαρισμός και επιθεώρηση:

 

 • Μόλις η χαρακτική είναι πλήρης, καθαρίστε προσεκτικά το πιάτο ανοξείδωτου για να αφαιρέσετε τη λύση και τα συντρίμμια χαρακτικής.
 • Επιθεωρήστε τα αποτελέσματα χαρακτικής για να εξασφαλίσετε ότι το σχέδιο καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

 

 

 

Λήξη (προαιρετική):

 

 • Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επιλέξετε να εκτελέσετε την πρόσθετη λήξη, όπως η στίλβωση ή ο χρωματισμός, για να ενισχύσετε την εμφάνιση του σχεδίου.

Πώς να προσαρμόσει τα σχέδια στα πιάτα ανοξείδωτου μέσω της χαρακτικής

 

Αυτά τα βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε επιτυχώς ένα σχέδιο σε ένα πιάτο ανοξείδωτου. Λάβετε υπόψη ότι η χαρακτική είναι μια ακριβής τέχνη και μπορεί να απαιτήσει κάποιες πρακτική και εμπειρία να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Πρίν αρχίζει, είναι ενδεδειγμένο να διαβαστεί προσεκτικά το εγχειρίδιο χρηστών του εξοπλισμού και να ακολουθηθούν όλοι οι κανονισμοί για την ασφάλεια.

 

Εάν επιθυμείτε να προσαρμόσετε τα χαραγμένα πιάτα ανοξείδωτου, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με!

 

WhatsApp/Wechat+86-13516572815