Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)

July 29, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)

Φύλλο διατρήσεων ανοξείδωτου-Μέταλλα που χρησιμοποιούνται στα πολιτικού μηχανικού έργα
Το φύλλο διατρήσεων ανοξείδωτου αναφέρεται στο πιάτο πλέγματος διατρήσεων φιαγμένο από ανοξείδωτο. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του φύλλου διατρήσεων φιαγμένα από ανοξείδωτο. Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι: η επιφάνεια πλέγματος είναι επίπεδη, ομαλή, όμορφη, στερεά και ανθεκτική, και έχει ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων.

 

Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)

 

Τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου είναι διακοσμητικά υλικά μετάλλων που έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα πολλαπλάσια κτήρια για διάφορους λόγους. Δημιουργούνται από μηχανικά ή χημικά punching τρύπες στα φύλλα ανοξείδωτου, με συνέπεια ένα σχέδιο των τακτικά χωρισμένων κατά διαστήματα τρυπών ή άλλων μορφών. Αυτά τα φύλλα προσφέρουν έναν συνδυασμό λειτουργικών και αισθητικών οφελών, που κάνουν τα μια δημοφιλή επιλογή για τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές στη Οικοδομική Βιομηχανία.

 

χρήση:
1. Χρησιμοποιημένος για την αστική αρχιτεκτονική
2. Για την προστασία των μηχανημάτων και του εξοπλισμού
3. Χρησιμοποιημένος για την κατασκευή τεχνών
4. Χρησιμοποιημένος για την καθαρή κάλυψη ομιλητών υψηλών σημείων
5. Εξαερισμός και διασκεδασμός θερμότητας για το σιτάρι
6. Χρησιμοποιημένος για τις γέφυρες για τους ενισχυμένους φραγμούς

 

Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)

 

Ταξινόμηση
1. Κύκλος - φύλλο διατρήσεων ανοξείδωτου τρυπών
2. Φύλλο διατρήσεων ανοξείδωτου Fangkou
3. Αλλοδαπό φύλλο διατρήσεων ανοξείδωτου
4. Micropores του φύλλου διατρήσεων ανοξείδωτου
5. Αντιολισθητικό φύλλο διατρήσεων ανοξείδωτου
6. Οδική έλξη, υγιές φύλλο διατρήσεων ανοξείδωτου μόνωσης

 

Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)

 

Εδώ είναι μερικές κύρια χαρακτηριστικά και εφαρμογές των διατρυπημένων φύλλων ανοξείδωτου:

  1. Αισθητική έκκληση: Τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου μπορούν να προσθέσουν μια μοναδική και σύγχρονη αφή στην οικοδόμηση των προσόψεων, των εσωτερικών διαστημάτων, και άλλων αρχιτεκτονικών στοιχείων. Έρχονται στα διάφορα σχέδια, τα μεγέθη τρυπών, και τις μορφές, που επιτρέπουν τα δημιουργικά και εξατομικεύσιμα σχέδια.

  2. Εξαερισμός και ροή αέρος: Αυτά τα φύλλα διευκολύνουν τον εξαερισμό και τη ροή αέρος παρέχοντας κάποιο επίπεδο μυστικότητας και σκίασης. Χρησιμοποιούνται συχνά στις περιοχές όπου η κυκλοφορία αέρα είναι κρίσιμη, όπως η οικοδόμηση των προσόψεων, στάθμευση των δομών, και των βιομηχανικών εφαρμογών.

  3. Έλεγχος φωτός του ήλιου: Τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως sunscreens ή σκίαση των στοιχείων, που βοηθούν να μειώσουν το κέρδος και το έντονο φως ηλιακής θερμότητας στα κτήρια. Αυτό ενισχύει τη ενεργειακή αποδοτικότητα και δημιουργεί ένα πιό άνετο εσωτερικό περιβάλλον.

  4. Μυστικότητα και ασφάλεια: Όταν χρησιμοποιούνται ως χωρίσματα ή οθόνες, τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου προσφέρουν μια ισορροπία μεταξύ της διαφάνειας και της μυστικότητας. Μπορούν να υιοθετηθούν στα γραφεία, τα λιανικά διαστήματα, ή τις δημόσιες περιοχές για να δημιουργήσουν τις χωριστές ζώνες χωρίς εντελώς να εμποδίσουν την άποψη.

  5. Ακουστικά οφέλη: Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου με τα συγκεκριμένα σχέδια τρυπών μπορούν να βοηθήσουν να βελτιώσουν τις ακουστικές ιδιότητες με να απορροφήσουν ή τη διάχυση των υγιών κυμάτων. Βρίσκουν την εφαρμογή στα διαστήματα που απαιτούν τον υγιή έλεγχο, όπως οι αίθουσες συνεδριάσεων ή οι αίθουσες συναυλιών.

  6. Διάρκεια και αντίσταση διάβρωσης: Το ανοξείδωτο είναι γνωστό για την άριστη αντίσταση διάβρωσής του, που καθιστά τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου κατάλληλα και για τις εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Αντιστέκονται τις σκληρές καιρικές συνθήκες και απαιτούν την ελάχιστη συντήρηση.

  7. Μεταβλητότητα: Τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου είναι διαθέσιμα στους διάφορους βαθμούς, τελειώνουν, και πάχη. Αυτή η μεταβλητότητα επιτρέπει τη χρήση στα διαφορετικά περιβάλλοντα, από τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά σχέδια στις βιομηχανικές εφαρμογές.

  8. Σύστημα σηματοδότησης και μαρκάρισμα: Τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους συστημάτων σηματοδότησης και μαρκαρίσματος, που προσφέρουν μια περίπλοκη και μακράς διαρκείας λύση για την επίδειξη των λογότυπων, των πληροφοριών, ή του έργου τέχνης.

  9. Πράσινες εφαρμογές οικοδόμησης: Λόγω της ικανότητας υποστήριξης και των energy-efficient ιδιοτήτων τους, τα διατρυπημένα φύλλα ανοξείδωτου μπορούν να συμβάλουν στις πράσινες πιστοποιήσεις οικοδόμησης όπως LEED (ηγεσία στην ενέργεια και το περιβαλλοντικό σχέδιο).

  10. Έπιπλα και εσωτερικό σχέδιο: Εκτός από τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές, αυτά τα φύλλα χρησιμοποιούνται επίσης στο σχέδιο επίπλων, τις διακοσμητικές επιτροπές τοίχων, τα ανώτατα κεραμίδια, και άλλα εσωτερικά στοιχεία σχεδίου.

Είναι ουσιαστικό να θεωρηθούν οι συγκεκριμένα απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά απόδοσης απαιτημένου για κάθε πρόγραμμα κατά το επιλογή του κατάλληλου διατρυπημένου φύλλου ανοξείδωτου. Τα διαφορετικά σχέδια τρυπών, οι ανοιχτές περιοχές, και τα μεγέθη φύλλων μπορούν να προσκρούσουν στους παράγοντες όπως τη διαφάνεια, την ελαφριά διάχυση, και τη ροή αέρος. Επιπλέον, η συνεργασία με τους πεπειραμένους προμηθευτές και τους κατασκευαστές εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα από την άποψη της ποιότητας, του σχεδίου, και της λειτουργίας.

 

Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)Διατρυπημένο φύλλο ανοξείδωτου (διακοσμητικά υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται για τα πολλαπλάσια κτήρια)

 

Εάν πρέπει να ξέρετε περισσότερων για τα πιάτα ανοξείδωτου διατρήσεων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με!